بستنی ناپلی

این بستنی از شهر ناپل، از ماست یونانی تهیه می شود که همه دوست خواهند داشت.

متعلق به دسته های

  • دسر و میان وعده
بستنی ناپلی

مواد اولیه

  • ماست یونانی کم چرب: 1 لیوان
  • خامه: 1 لیوان
  • شکر: 3/4 لیوان
  • توت فرنگی تازه: 220 گرم
  • پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل: کمی
  • شیر: در صورت نیاز

دستور تهیه

  • ماست، خامه، شکر و وانیل را حدود 1 دقیقه مخلوط می کنیم تا شکر حل شود.
  • مخلوط را به سه بخش تقسیم می کنیم.
  • در یک ظرف دیگر بخش دیگری از مخلوط ماست را با 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط می کنیم. در صورتی که خیلی غلیظ شد می توانید کمی شیر اضافه کنید. این مخلوط را در ظرف های بستنی بریزید و در فریزر بگذارید به مدت 5 تا 10 دقیقه تا کمی سفت شود و بتوانید لایه بعدی را اضافه کنید.
  • از مخلوط ماست روی لایه کاکائویی بریزید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه دیگر در فریزر بماند.
  • توت فرنگی را در غذاساز پوره می کنیم. یک سوم از مخلوط ماست را به توت فرنگی ها اضافه کرده و کمی دیگر مخلوط می کنیم. این مخلوط را روی دو لایه دیگر می ریزیم.
  • بستنی ها را به مدت 3 تا 5 ساعت در فریزر می گذاریم تا کاملا سفت شوند.

نکات

بجای توت فرنگی می توانید از موز استفاده کنید. 

ارزش غذایی

این مقدار برای تولید ده بستنی کافیست. به ازای هر بستنی: انرژی 169 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 19 گرم، قند 17 گرم، چربی 9 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 33 میلی گرم، ویتامین آ 365 واحد، ویتامین سی 13.4 میلی گرم، کلسیم 48 میلی گرم، آهن 0.3 میلی گرم، سدیم 19 میلی گرم، پتاسیم 77 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید