برگر لوبیا و سیب زمینی

برگر گیاهی، بدون گلوتن

متعلق به دسته های

برگر لوبیا و سیب زمینی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب زمینی رنده شده: 2 لیوان
  • جودوسر پرک: 1/2 لیوان
  • لوبیا پخته: 1 لیوان
  • پیازچه خردشده: 1/2 لیوان
  • مایونز: 1/4 لیوان
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر کاری:1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • ماست: 1/2 لیوان
  • شوید تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • نان همبرگر: 4 عدد
  • خیار اسلایس شده: 1 لیوان

دستور تهیه

  • سیب زمینی رنده شده را در دستمال آشپزخانه بگذارید و فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.
  • جودوسر را در غذاساز پودر کنید و به سیب زمینی ها بیفزایید.
  • لوبیا، پیازچه خردشده، مایونز، رب گوجه فرنگی، پودر کاری و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • مواد را با دست به شکل دایره با ضخامت یک سانتیمتر شکل دهید. برگرها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • ماست، شوید و آبلیمو را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • برگرها را در روغن سرخ کنید.
  • نان ها را از وسط برش بزنید و سس ماست را روی آنها بمالید.
  • یک همبرگر و برش های خیار را در نان ها قرار دهید.

نکات

این برگرها را تا دو روز در یخچال می توانید نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 برگر کافیست. به ازای هر برگر: انرژی 454 کالری، پروتئین 11.5 گرم، کربوهیدرات 54.2 گرم، فیبر رژیمی 8.9 گرم، قند 8.8 گرم، چربی 22.2 گرم، چربی اشباع 2.7 گرم، ویتامین آ 9670 واحد، ویتامین سی 8.7 میلی گرم، فولات 94.8 میکروگرم، کلسیم 200 میلی گرم، آهن 3.5 میلی گرم، منیزیم 82.4 میلی گرم، سدیم 432.4 میلی گرم، پتاسیم 612.4 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید