بروکلی با قارچ بالزامیک

پیش غذا کم کالری و کم کربوهیدرات

بروکلی با قارچ بالزامیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بروکلی خردشده: 450 گرم
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • قارچ خردشده: 6 لیوان
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
  • تمبرهندی: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • بروکلی را به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزید تا نرم شود و آبکش کنید.
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت قرار دهید و قارچ ها را اضافه کنید.
  • نمک را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شوند.
  • سپس دما را کاهش دهید. سیر و باقیمانده روغن را بیفزایید و هم بزنید.
  • سرکه و تمبرهندی را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
  • سپس از روی حرارت بردارید، کره را اضافه کنید.
  • بروکلی و فلفل قرمز را افزوده و هم بزنید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک لیوان): انرژی 132 کالری، پروتئین 3.5 گرم، کربوهیدرات 10.2 گرم، فیبر رژیمی 3.7 گرم، قند 3.2 گرم، چربی 9.5 گرم، چربی اشباع 2.3 گرم، کلسترول 5.1 میلی گرم، ویتامین آ 1260 واحد، ویتامین سی 49.4 میلی گرم، فولات 92 میکروگرم، کلسیم 35.5 میلی گرم، آهن 09 میلی گرم، منیزیم 26.6 میلی گرم، سدیم 251 میلی گرم، پتاسیم 417.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید