براونی آرد جو

این نوع براونی به خوش طعمی نوع سنتی آن است.

متعلق به دسته های

بروانی آرد جو

مواد اولیه

  • آرد جو: 1/2 لیوان
  • پودر کاکائو: 2/3 لیوان
  • شکر سفید یا قهوه ای: 3/4 لیوان (یا 3/4 لیوان شکر نارگیل)
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده: 1/2 لیوان (یا 1/3 لیوان روغن نارگیل)
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • چیپس شکلاتی: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • قالب 20 سانتیمتری را چرب کنید و یک کاغذ روغنی در قالب بیندازید.
  • در یک کاسه، آرد جو، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، و نمک را مخلوط کنید.
  • کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. 
  • کمی که مخلوط سرد شده، تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.
  • چیپس  شکلاتی را نیز بریزید.
  • خمیر را در قالب بریزید و صاف کنید. 
  • به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. 

نکات

می توانید از آرد جو خانگی استفاده کنید و جوپرک را آسیاب کرده و آرد کنید.

براونی بعد از 25 دقیقه ممکن است وسطش هنوز کمی شل تر باشد که بعد از سرد شدن سفت تر می شود.

بعد از بیرون آوردن از فر اجازه دهید براونی سرد شود و بعد از قالب بیرون بیاورید چون این نوع براونی از نوع سنتی آن شکننده تر و تردتر است.

این براونی برای گیاهخوارانی که تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 برش متوسط کافیست. به ازای هر برش: انرژی 132 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 15 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 9 گرم، چربی 8 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 28 میلی گرم، ویتامین آ 207 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 17 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 127 میلی گرم، پتاسیم 75 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید