صفحه اصلی » کیک و شیرینی » شیرینی/شکلات » بروانی آرد جو
این نوع براونی به خوش طعمی نوع سنتی آن است.
متعلق به دسته های
گیاهخواری
می توانید از آرد جو خانگی استفاده کنید و جوپرک را آسیاب کرده و آرد کنید.
براونی بعد از 25 دقیقه ممکن است وسطش هنوز کمی شل تر باشد که بعد از سرد شدن سفت تر می شود.
بعد از بیرون آوردن از فر اجازه دهید براونی سرد شود و بعد از قالب بیرون بیاورید چون این نوع براونی از نوع سنتی آن شکننده تر و تردتر است.
این براونی برای گیاهخوارانی که تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند مناسب است.
این مقدار برای تهیه 16 برش متوسط کافیست. به ازای هر برش: انرژی 132 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 15 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 9 گرم، چربی 8 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 28 میلی گرم، ویتامین آ 207 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 17 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 127 میلی گرم، پتاسیم 75 میلی گرم
منبع: