برنج گل کلم

یک انتخاب عالی برای کسانی که میخواهند کربوهیدرات رژیم خود را کاهش دهند

برنج گل کلم

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گل کلم بزرگ: 1 عدد
  • روغن مایع (ترجیحا زیتون): 1 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر یا ادویه دلخواه: به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل: به میزان کافی

دستور تهیه

  • گل کلم را کاملا بشویید و برگ ها را جدا کنید.
  • از وسط دو نیم کرده و بخش سفت میانی آن را جدا کنید.
  • سپس آن را با رنده متوسط رنده کنید.
  • گل کلم رنده شده را همراه روغن روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • در ظرف را گذارید تا نرم شود بعد به آن ادویه و نمک و فلفل اضافه نمایید.

نکات

این غذا را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

می توانید برای خردکردن گل کلم از غذاساز هم استفاده کنید اما در حدی خرد کنید که به اندازه برنج در بیاد.

این برنج گل کلم را می توانید در کنار غذاهای دیگر یا در برنامه غذایی کتوژنیک که دستورهای آن در این سایت موجود است استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک لیوان): انرژی 83 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 10 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 4 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسیم 46 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 63 میلی گرم، پتاسیم 628 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید