برنج و بوقلمون

یک غذای ساده، خوش طعم و خوشرنگ

متعلق به دسته های

برنج و بوقلمون

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوشت بوقلمون چرخکرده: 220 گرم
  • پیازچه خردشده: 2 عدد
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • برنج پخته: 1 لیوان
  • نخود پخته: 2/3 لیوان
  • فلفل دلمه خردشده: 1/2 لیوان
  • پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
  • نعنا خشک یا آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1 قاشق چایخوری
  • زیره: 1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 2 قاشق چایخوری
  • زیتون خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری خردشده: 1/2 لیوان
  • نمک: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • گوشت بوقلمون را همراه روغن، پاپریکا، فلفل، زیره و مقداری نمک و نعنا روی حرارت متوسط برای 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا گوشت شروع به تغییر رنگ کند.
  • دما را کاهش دهید، پیازچه و یک حبه سیر را اضافه کنید.
  • نخود را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه دیگر تفت دهید.
  • یک قاشق چایخوری دیگر روغن اضافه کنید.
  • برنج پخته را هم بریزید و دو تا سه دقیقه دیگر تفت دهید.
  • یک حبه دیگر سیر خردشده، زیتون و جعفری را هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید.
  • به اندازه لازم نمک و فلفل بریزید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای 3 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 432 کالری، پروتئین 25 گرم، کربوهیدرات 31 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 3 گرم، چربی 24 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 78 میلی گرم، سدیم 217 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید