روغن مایع را در یک تابه ریخته و برنج را اضافه کنید و هم بزنید.
برای 3 تا 5 دقیقه در دمای بالا تفت دهید تا برنج کمی تغییر رنگ دهد.
سس سویا، و روغن کنجد را اضافه کرده و با برنج مخلوط کنید.
برنج را به یک طرف تابه برانید و تخم مرغ ها را در طرف دیگر تابه بریزید و سریع تخم مرغ ها را همزنید تا خود را بگیرند. سپس با برنج مخلوط کرده و هویچ و نخود را بیفزایید.
نکات
می توانید هر سبزیجاتی را مایلید به این برنج اضافه کنید.
گیاهخواران کامل می توانند تخم مرغ را حذف کنند.
ارزش غذایی
این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 853 کالری، پروتئین 20 گرم، کربوهیدرات 153 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، چربی 16 گرم، چربی اشباع 10 گرم، کلسترول 122 میلی گرم، ویتامین آ 3500 واحد، ویتامین سی 4 میلی گرم، کلسیم 83 میلی گرم، آهن 2.9 میلی گرم، سدیم 1212 میلی گرم، پتاسیم 364 میلی گرم