برنج سرخ شده کلاسیک

این غذای آسیایی بسیار سریع و ساده است.

متعلق به دسته های

برنج سرخ شده کلاسیک

مواد اولیه

  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • برنج پخته سرد: 4 لیوان
  • تخم مرغ زده شده بزرگ: 3 عدد
  • نخود و هویچ پخته: 1 لیوان
  • سس سویا کم نمک: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد: 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • روغن مایع را در یک تابه ریخته و برنج را اضافه کنید و هم بزنید.
  • برای 3 تا 5 دقیقه در دمای بالا تفت دهید تا برنج کمی تغییر رنگ دهد.
  • سس سویا، و روغن کنجد را اضافه کرده و با برنج مخلوط کنید.
  • برنج را به یک طرف تابه برانید و تخم مرغ ها را در طرف دیگر تابه بریزید و سریع تخم مرغ ها را همزنید تا خود را بگیرند. سپس با برنج مخلوط کرده و هویچ و نخود را بیفزایید.

نکات

می توانید هر سبزیجاتی را مایلید به این برنج اضافه کنید.

گیاهخواران کامل می توانند تخم مرغ را حذف کنند.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 853 کالری، پروتئین 20 گرم، کربوهیدرات 153 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، چربی 16 گرم، چربی اشباع 10 گرم، کلسترول 122 میلی گرم، ویتامین آ 3500 واحد، ویتامین سی 4 میلی گرم، کلسیم 83 میلی گرم، آهن 2.9 میلی گرم، سدیم 1212 میلی گرم، پتاسیم 364 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید