برنج، گوشت و قارچ

یک غذای ساده و سالم خانوادگی

متعلق به دسته های

برنج، گوشت و قارچ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوشت چرخکرده: 220 گرم
  • قارچ خردشده: 2 لیوان
  • پیازچه ریز خردشده: 3 عدد
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • گشنیز خردشده: کمی
  • ریحان تازه خردشده: 1 قاشق غذاخوری
  • آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • برنج پخته: 1 لیوان
  • رزماری: 1 قاشق چایخوری
  • سیر خردشده: 1 حبه

دستور تهیه

  • گوشت را با کمی روغن روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • رزماری، فلفل و نمک را اضافه کنید.
  • در ظرف را بگذارید و دو تا سه دقیقه بماند و گاهی هم بزنید.
  • سپس قارچ ها را با کمی روغن اضافه کنید.
  • سیر و پیازچه را هم اضافه کرده و دو تا سه دقیقه دیگر تفت دهید.
  • دما را کاهش داده و برنج پخته را بیفزایید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
  • در نهایت گشنیز، ریحان و آویشن را بیفزایید و شعله را خاموش کنید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 260 کالری، پروتئین 18 گرم، کربوهیدرات 17 گرم، فیبر رژیمی 2.5 گرم، قند 2 گرم، چربی 14 گرم، چربی اشباع 4.5 گرم، کلسترول 50 میلی گرم، سدیم 58 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید