برش های کرفس و پنیر

پیش غذا یا میان وعده پر فیبر

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ساقه کرفس 4 عدد
  • پنیر خامه ای 110 گرم
  • پنیر چدار رنده شده 1/2 لیوان
  • فلفل دلمه خردشده 1/2 لیوان
  • پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری
  • سس تند 1 تا 2 قاشق چایخوری (اختیاری)

دستور تهیه

  • همه مواد را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
  • ساقه های کرفس را به اندازه 8 تا 10 سانتیمتر برش بزنید.
  • مواد آماده شده را روی ساقه های کرفس بگذارید.
  • سرد سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 1 عدد کافیست. به ازای هر عدد: انرژی 165 کالری، چربی 14.6 گرم، چربی اشباع 9.2 گرم، کلسترول 46 میلی گرم، پتاسیم 123 میلی گرم، فیبر 0.5 گرم، قند 1.3 گرم، کلسیم 134 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید