برش های نان سیر کتو

یک پیش غذای کم کربوهیدرات

برش های نان سیر کتو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پنیر موتزارلا رنده شده: یک و نیم لیوان
  • پنیرخامه ای: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد بادام: 3/4 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
  • ادویه ایتالیایی: 1/2 قاشق چایخوری (برای طرز تهیه ادویه ایتالیایی خانگی کلیک کنید)
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
  • رویه سیر
  • کره ذوب شده: 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 1 حبه بزرگ
  • جعفری تازه خردشده: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • پنیر موتزارلا را با پنیر خامه ای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پنیرها ذوب شوند.
  • آرد بادام، تخم مرغ، بکینگ پودر، پودر سیر، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
  • خمیر تشکیل شده را روی یک کاغذ روغنی بگذارید و یک کاغذ روغنی دیگر روی خمیر قرار دهید. خمیر را با کمک وردنه صاف کنید تا به ضخامت نیم سانتیمتری درآید.
  • کاغذ روغنی روی خمیر را بردارید و خمیر با کمک کاغذ روغنی زیرین به سینی فر منتقل کنید.
  • در یک کاسه دیگر، کره ذوب شده، سیر له شده و جعفری را مخلوط کنید و با برس روی برش های نان بمالید.
  • نان را به مدت 13 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • بعد از پخت از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید دو دقیقه استراحت کند. بعد با کمک کاتر یا چاقو برش بزنید.

نکات

این نان ها را می توانید در کنار سس پیتزا مصرف کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 برش نان کافیست. به ازای هر برش: انرژی 159 کالری، پروتئین 9 گرم، کربوهیدرات 4 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 1 گرم، چربی 13 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 40 میلی گرم، ویتامین آ 295 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 210 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 316 میلی گرم، پتاسیم 95 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید