صفحه اصلی » کیک و شیرینی » شیرینی/شکلات » براونی کتو
این براونی بدون گلوتن بوده و با آرد بادام تهیه می شود.
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
کتوژنیک
آرد بادام: 1 لیوان
پودر کاکائو: 1/4 لیوان و2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
روغن نارگیل یا کره ذوب شده: 1/3 لیوان
آب: 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 2 عدد
شکر یا شیرین کننده مصنوعی: 2/3 لیوان
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب 20 سانتیمتری را چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید.
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
خمیر را در قالب بریزید.
20 دقیقه بپزید.
بهتر است بروانی را یک شب در یخچال قرار دهید.
این مواد برای تهیه 15 تا 25 برش بروانی کافیست. به ازای هر براونی: انرژی 51 کالری، پروتئین 1.2 گرم، کربوهیدرات 1.6 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 0.4 گرم، چربی 4.8 گرم، چربی اشباع 2.5 گرم، سدیم 48 میلی گرم
منبع: