براونی کتو

این براونی بدون گلوتن بوده و با آرد بادام تهیه می شود.

براونی کتو

مواد اولیه

  • آرد بادام: 1 لیوان

  • پودر کاکائو: 1/4 لیوان و2 قاشق غذاخوری

  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

  • روغن نارگیل یا کره ذوب شده: 1/3 لیوان

  • آب: 3 قاشق غذاخوری

  • تخم مرغ: 2 عدد

  • شکر یا شیرین کننده مصنوعی: 2/3 لیوان

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • قالب 20 سانتیمتری را چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید.

  • همه مواد را با هم مخلوط کنید.

  • خمیر را در قالب بریزید.

  • 20 دقیقه بپزید.

نکات

بهتر است بروانی را یک شب در یخچال قرار دهید.

ارزش غذایی

این مواد برای تهیه 15 تا 25 برش بروانی کافیست. به ازای هر براونی: انرژی 51 کالری، پروتئین 1.2 گرم، کربوهیدرات 1.6 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 0.4 گرم، چربی 4.8 گرم، چربی اشباع 2.5 گرم، سدیم 48 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید