براونی موزی

ترکیب دو دسر کلاسیک نان موزی و براونی

متعلق به دسته های

براونی موزی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شکر سفید:3/4 لیوان
  • روغن مایع:1/2 لیوان
  • شکر قهوه ای:1/4 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد: 3/4 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • موز خیلی رسیده: 2 عدد بزرگ
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: 1/2 لیوان
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • شکر سفید، روغن، شکر قهوه ای، تخم مرغ و وانیل را با همزن مخلوط کنید.
  • آرد، نمک، بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.
  • موز را در یک ظرف دیگر با کمک چنگال له کنید.
  • موز را به خمیر اضافه کنید.
  • نیمی از خمیر را در یک ظرف دیگر بریزید. پودرکاکائو، و چیپس شکلات را اضافه کنید. در حد مخلوط شدن هم بزنید.
  • نیمی از خمیر شکلاتی را با کمک قاشق در یک قالب چرب شده 20 سانتیمتری بریزید.
  • خمیرسفید را روی آن بریزید و باقی خمیر شکلاتی را روی آن بریزید.
  • با کمک یک چاقو خمیر را مارپیچی مخلوط کنید.
  • خمیر را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و وقتی خلال دندان را در وسط آن فرو می بریزید تمیز بیرون بیاید.

نکات

این دستور برای گیاهخوارانی که تخم مرغ را در برنامه غذایی خود دارند، مناسب است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 برش کافیست. به ازای هر برش: انرژی 185 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 25  گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 18 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 23 میلی گرم، ویتامین آ 44 واحد، سدیم 99 میلی گرم، پتاسیم 147 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید