بار چیا و نارگیل

این بارها علاوه بر فیبر و امگا-3 بالا و کربوهیدرات کم، بافت خوشایندی دارند.

بار چیا و نارگیل

مواد اولیه

  • دانه چیا: 4 قاشق غذاخوری
  • آب: 1/2 لیوان
  • پودر نارگیل: 1 لیوان
  • روغن نارگیل: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر شیرین کننده مصنوعی: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • گردو: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • در یک کاسه دانه چیا را ریخته و روی آن را با آب بپوشانید و اجازه دهید حدوده 15 دقیقه بماند.
  • در یک کاسه دیگر، دانه های چیا خیس خورده، پودر نارگیل، روغن نارگیل، شیرین کننده و وانیل را مخلوط کنید.
  • گردوها را هم اضافه کنید.
  • در یک قالب کاغذ روغنی بیندازید. 
  • مخلوط را با ضخامت حدود 2 سانتیمتر پهن کنید.
  • اجازه دهید 40 دقیقه در فر بماند تا لبه ها طلائی شوند.
  • از فر بیرون آورده و بگذارید قبل از برش زدن سرد شود.

نکات

بجای روغن نارگیل می توانید از کره استفاده کنید.

بجای شیرین کننده مصنوعی می توانید از دو قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 برش متوسط کافیست. به ازای هر برش: انرژی 213 کالری، پروتئین 3.1 گرم، کربوهیدرات 8 گرم، فیبر رژیمی 5.8 گرم، قند 0.4 گرم، چربی 20.1 گرم،

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید