بار نارگیل و مغز

یک اسنک سالم، برای سرکار یا مدرسه کودکان شما

متعلق به دسته های

بار نارگیل و مغز

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • خرما بدون هسته خردشده: 3/4 لیوان
  • پودر نارگیل: 3/4 لیوان
  • بادام اسلایس شده: 1/2 لیوان
  • بادام هندی: 1/2 لیوان
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • خرما را به مدت ده دقیقه در آب گرم بگذارید و بعد آبکش کنید.
  • در یک ظرف 22 در 12 سانتیمتری کاغذ روغنی بگذارید به صورتی که علاوه بر کف ظرف، کناره ها را هم بپوشاند.
  • خرما خیس داده، پودر نارگیل، بادام، بادام هندی و نمک را در غذاساز بریزید تا کاملا خرد شوند. مخلوط را در ظرف بریزید و کاملا پهن ککنید و دست کم به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • بعد از این مدت با کمک کاغذ روغنی از قالب خارج کرده و به 8 قسمت برش بزنید.

نکات

این بار را برای 5 روز می توانید در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 بار کافیست. به ازای هر بار: انرژی 155 کالری، پروتئین 3.4 گرم، کربوهیدرات 15.4 گرم، فیبر رژیمی 2.2 گرم، قند 9.8 گرم، چربی 10.3 گرم، چربی اشباع 4.2 گرم، فولات 7.4 میکروگرم، کلسیم 26.2 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 44.8 میلی گرم، سدیم 37.5 میلی گرم، پتاسیم 186.7 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید