خرما را به مدت ده دقیقه در آب گرم بگذارید و بعد آبکش کنید.
در یک ظرف 22 در 12 سانتیمتری کاغذ روغنی بگذارید به صورتی که علاوه بر کف ظرف، کناره ها را هم بپوشاند.
خرما خیس داده، پودر نارگیل، بادام، بادام هندی و نمک را در غذاساز بریزید تا کاملا خرد شوند. مخلوط را در ظرف بریزید و کاملا پهن ککنید و دست کم به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت با کمک کاغذ روغنی از قالب خارج کرده و به 8 قسمت برش بزنید.
نکات
این بار را برای 5 روز می توانید در یخچال نگهداری کنید.