بار نارگیل و بادام پروتئینی

یک صبحانه یا میان وعده پرپروتئین برای مسافرت یا محل کار

متعلق به دسته های

بار نارگیل و بادام پروتئینی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بادام خام: 2 و نیم لیوان
  • پودر نارگیل: 1/2 لیوان
  • برگه زردآلو یا آناناس یا انبه خشک: 1/4 لیوان
  • پودر پروتئین: 1/4 لیوان
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
  • نمک: کمی
  • عسل: 1/3 لیوان
  • آب داغ: 1/3 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • بادام و نارگیل را در غذاساز بریزید و پودر کنید.
  • میوه های خشک را اضافه کنید. دوباره مخلوط کنید.
  • مواد را در یک ظرف دیگر بریزید و پودر پروتئین، دارچین و نمک را اضافه کنید.
  • در یک کاسه دیگر، عسل، آب داغ و وانیل را اضافه کنید و این مخلوط را به مواد خشک بالا اضافه کنید.
  • اگر خمیر خیلی خشک بود، مقداری آب داغ یا عسل اضافه کنید.
  • اگر خمیر خیلی شل بود، پودر پروتئین یا مقداری آرد بادام اضافه کنید.
  • مواد را خوب با دست مخلوط کنید و در یک ظرف 20 در 20 سانتیمتری بریزید و دست کم به مدت یکساعت در یخچال قرار دهید.
  • بعد از این مدت، از یخچال بیرون آورده و به شکل مربع برش بزنید.

نکات

این مواد را می توانید 5 تا 7 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 بار کافیست. به ازای هر بار: انرژی 273 کالری، پروتئین 8.1 گرم، کربوهیدرات 20 گرم، فیبر رژیمی 5.1 گرم، قند 12.1 گرم، چربی 19.9 گرم، چربی اشباع 3.2 گرم، سدیم 236.7 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید