صفحه اصلی » دسر و میان وعده » بار سیب و جودوسر
یک میان وعده ترد، کم چرب و کم سدیم که می تواند یک صبحانه برای افراد پرمشغله هم باشد.
متعلق به دسته های
گیاهخواری
تبدیل واحدهای اندازه گیری
آرد: 1 و نیم لیوان
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
جودوسر پرک: 1 لیوان
شکر قهوه ای: 1 لیوان
رنده پوست لیمو: 2 قاشق چایخوری
گردو خرد و تست شده: 1/2 لیوان
روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
آب سیب: 1/4 لیوان
سیب بدون پوست خرد شده: 2 عدد
در یک کاسه، آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین را مخلوط کنید.
جودوسر پرک، شکر قهوه ای، رنده پوست لیمو، و گردو را افزوده و خوب مخلوط کنید.
روغن و آب سیب را هم بریزید و با انگشتان خود هم بزنید تا خرده شن ماننده شود.
اگر خیلی خشک بود مقدار روغن و آب سیب را بیفزایید.
دو لیوان از مواد را در کف قالب بریزید و فشار دهید.
سیب های خرد شده را روی آن قرار دهید.
باقی مواد را روی سیب ها بریزید.
در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا سیب ها نرم شده و روی بارها طلائی-قهوه ای شوند.
بعد از پخت اجازه دهید سرد شده و بعد برش بزنید.
—-
این مقدار برای تهیه 16 بار کافیست. به ازای هر بار: انرژی 147 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 24 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 16 گرم، چربی 5 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 12 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 30 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 78 میلی گرم، پتاسیم 108 میلی گرم
منبع: