بار سیب و جودوسر

یک میان وعده ترد، کم چرب و کم سدیم که می تواند یک صبحانه برای افراد پرمشغله هم باشد.

متعلق به دسته های

بار سیب و جودوسر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد: 1 و نیم لیوان

  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری

  • جودوسر پرک: 1 لیوان

  • شکر قهوه ای: 1 لیوان

  • رنده پوست لیمو: 2 قاشق چایخوری

  • گردو خرد و تست شده: 1/2 لیوان

  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

  • آب سیب: 1/4 لیوان

  • سیب بدون پوست خرد شده: 2 عدد

دستور تهیه

  • در یک کاسه، آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین را مخلوط کنید.

  • جودوسر پرک، شکر قهوه ای، رنده پوست لیمو، و گردو را افزوده و خوب مخلوط کنید.

  • روغن و آب سیب را هم بریزید و با انگشتان خود هم بزنید تا خرده شن ماننده شود.

  • اگر خیلی خشک بود مقدار روغن و آب سیب را بیفزایید.

  • دو لیوان از مواد را در کف قالب بریزید و فشار دهید.

  • سیب های خرد شده را روی آن قرار دهید.

  • باقی مواد را روی سیب ها بریزید.

  • در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا سیب ها نرم شده و روی بارها طلائی-قهوه ای شوند.

  • بعد از پخت اجازه دهید سرد شده و بعد برش بزنید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 بار کافیست. به ازای هر بار: انرژی 147 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 24 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 16 گرم، چربی 5 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 12 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 30 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 78 میلی گرم، پتاسیم 108 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید