باترمیلک خانگی

باترمیلک کاربرد زیادی دارد از جمله در کیک ها، سس ها، حتی مزه دار کردن گوشتها.

متعلق به دسته های

  • چاشنی
باترمیلک خانگی

مواد اولیه

  • شیر پرچرب: 1 لیوان
  • آبلیمو یا سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • در یک ظرف شیشه ای، شیر و آبلیمو یا سرکه سفید را مخلوط می کنیم.
  • اجازه دهید 5 تا 8 دقیقه در دمای اتاق بماند. 
  • زمانی باترمیلک آماده است که شیر بریده می شود.
  • موقع استفاده آن را تکان دهید.

نکات

باترمیلک را می توانید 2 تا 3 هفته در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

به ازای یک لیوان: انرژی 152 کالری، پروتئین 8 گرم، کربوهیدرات 12 گرم، چربی 8 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید