املت پنیر و گوجه یونانی

از این املت یونانی پرپروتئین کتوژنیک لذت خواهد برد.

املت پنیر و گوجه

مواد اولیه

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • روغن زیتون: 1/2 قاشق چایخوری
  • گوجه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • زیتون خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • تخم مرغ ها را کمی با چنگال بزنید. 
  • نمک و فلفل اضافه کنید.
  • یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. 
  • تخم مرغ ها را حدودا 4 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
  • گوجه ها، زیتون و پنیر فتا را روی نیمی از املت قرار دهید و نیم دیگر را روی نیمه دیگر برگردانید. 
  • از روی حرارت بردارید و روی آن جعفری بپاشید.

نکات

این املت کم کالری، محتوای پروتئین خوبی دارد.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه یک املت کافیست. به ازای هر املت: انرژی 216 کالری، پروتئین 15 گرم، کربوهیدرات 5 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 1 گرم، چربی 15 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید