املت پنیر و بروکلی

یک راه حل مناسب برای افزایش مصرف سبزیجات

املت پنیر و بروکلی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 2 قاشق چایخوری
  • بروکلی ریز خردشده: 1/4 لیوان
  • اسفناج ریز خردشده: 1/4 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • شیر: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • خامه ترش: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری) (برای طرز تهیه خامه ترش خانگی کلیک کنید)
  • پیازچه ریز خردشده: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت گذاشته، بروکلی و اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
  • همزمان، تخم مرغ و شیر را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید. مخلوط را در تابه روی سبزیجات بریزید.
  • پنیر و نمک را روی آن بریزید و با کمک یه قاشق املت را لوله کنید و با خامه ترش و پیازچه سرو کنید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 1 املت کافیست. به ازای هر املت: انرژی 244 کالری، پروتئین 11.5 گرم، کربوهیدرات 3.1 گرم، فیبر رژیمی 0.6 گرم، قند 1.4 گرم، چربی 20.6 گرم، چربی اشباع 6.9 گرم، کلسترول 205 میلی گرم، ویتامین آ 1829 واحد، ویتامین سی 20.6 میلی گرم، فولات 58.8 میکروگرم، کلسیم 186.2 میلی گرم، آهن 1.4 میلی گرم، منیزیم 24.6 میلی گرم، سدیم 477.8 میلی گرم، پتاسیم 229.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید