املت سفیده تخم مرغ یونانی

صبحانه پرپروتئین و ساده

املت سفیده تخم مرغ یونانی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سفیده تخم مرغ بزرگ: 4 عدد
  • نمک و فلفل: کمی
  • گوجه فرنگی گیلاسی: 1/4 لیوان
  • اسفناج تازه: 1/4 لیوان
  • زیتون: 1/4 لیوان
  • روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری
  • پنیر فتا یا صبحانه : 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • سفیده ها را با همزن بزنید تا کمی پف کند.
  • نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • سبزیجات را خرد کنید.
  • روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • سفیده ها را در تابه بریزید و تابه را حرکت دهید تا کل تابه را بگیرد.
  • وقتی سفیده ها تقریبا خود را گرفتند، سبزیجات خردشده و پنیر را روی نیم دایره سفیده ها بریزید.
  • نیمه دیگر سفیده ها را روی نیمه با سبزیجات قرا دهید و کمی بپزید تا سبزیجات گرم شوند.

نکات

——

ارزش غذایی

این مقدار برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 250 کالری، پروتئین 15.5 گرم، کربوهیدرات 3.5 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 1.5 گرم، چربی 19.5 گرم، چربی اشباع 6.5 گرم، کلسترول 380 میلی گرم، ویتامین سی 3.5 میلی گرم، کلسیم 165 میلی گرم، آهن 2.5 میلی گرم، سدیم 565 میلی گرم، پتاسیم 218 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید