اسکن کیک هویچ

اسکن ها، می توانند در طعم های مختلف شیرین یا شور تهیه شوند.

متعلق به دسته های

اسکن کیک هویچ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • خامه: 1/4 لیوان
  • شیر: 1/4 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد: 2 و 3/4 لیوان
  • شکر: 1/3 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • دارچین: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
  • جوزهندی: 1/4 قاشق چایخوری
  • میخک: 1/4 قاشق چایخوری
  • کره سرد خردشده: 1/2 لیوان
  • هویچ ریز رنده شده: 1 لیوان
  • گردو خردشده: 1/2 لیوان
  • شیر (برای برس کشیدن روی اسکن ها): 2 قاشق غذاخوری

رویه پنیر خامه ای

  • پنیر خامه ای: 110 گرم
  • پودر شکر: 1/2 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • خامه: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • شیر: 1 و نیم قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • خامه، شیر، تخم مرغ ها و وانیل را مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر، آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک، دارچین، زنجبیل، جوزهندی و میخک را مخلوط کنید.
  • کره سرد خردشده را به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشت مخلوط کنید تا شن مانند شود.
  • سپس هویچ و گردو را اضافه کنید.
  • مخلوط تخم مرغ را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر تشکیل شود. خمیر کمی چسبنده خواهد بود.
  • خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را روی یک سطح آردپاشی شده قرار داده و به شکل یک دایره با قطر 20 سانتیمتر و ضخامت دو سانتیمتر شکل دهید.
  • با استفاده از چاقو دایره را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. برش ها را روی سینی فر که کاغذ روغنی دارد قرار داده و روی هر کدام با برس شیر بماید.
  • سینی ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید و سپس در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 17 تا 20 دقیقه بپزید.
  • برای تهیه رویه اسکن ها: در یک کاسه، پنیر خامه ای، پودر شکر، وانیل و خامه و شیر را مخلوط کنید و ترکیب را روی اسکن های سرد شده بریزید.

نکات

این اسکن ها را می توانید تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 اسکن کافیست. به ازای هر اسکن: انرژی 310 کالری، پروتئین 6 گرم، کربوهیدرات 37 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 12 گرم، چربی 15 گرم، چربی اشباع 7 گرم، کلسترول 60 میلی گرم، کلسیم 192 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 160 میلی گرم، پتاسیم 131 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید