اسکرامبل تخم مرغ و سبزیجات

یک صبحانه پرپروتئین و با فیبر بالا، مناسب فشارخون بالا

اسکرامبل تخم مرغ و سبزیجات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

  • سیب زمینی خردشده: 340 گرم

  • سبزیجات خردشده (مخلوط قارچ، فلفل دلمه، کدو): 4 لیوان

  • پیازچه خردشده: 3 عدد ( قسمت سفید و سبز پیازچه ها را از هم جدا کنید)

  • رزماری یا آویشن تازه خردشده: 1 قاشق غذاخوری

  • تخم مرغ بزرگ: 6 عدد

  • بیبی اسفناج: 2 لیوان

  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیب زمینی ها را حدود 8 دقیقه تفت دهید تا شروع به پختن کند.

  • مخلوط سبزیجات خرد شده و بخش سفید پیازچه ها را اضافه کنید. بدون گذاشتن در ظرف تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

  • آویشن یا رزماری را اضافه کنید.

  • دما را کاهش دهید. تخم مرغ ها را به همراه بخش سبز پیازچه ها اضافه کنید حدود 2 دقیقه بپزید تا تخم مرغ ها بپزند.

  • نمک را اضافه  کنید.

  • بیبی اسفناج را در این مرحله بیفزایید. و خوب مخلوط کنید.

  • از روی حرارت بردارید و خوب هم بزنید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک و نیم لیوان): انرژی 254 کالری، پروتئین 12.4 گرم، کربوهیدرات 19.7 گرم، فیبر رژیمی 4.3 گرم، قند 4.5 گرم، چربی 14.2 گرم، چربی اشباع 3.3 گرم، کلسترول 279 میلی گرم، ویتامین آ 2936 واحد، ویتامین سی 87.3 میلی گرم، فولات 73.6 میکروگرم، کلسیم 72.5 میلی گرم، آهن 2.8 میلی گرم، منیزیم 33.6 میلی گرم، سدیم 415 میلی گرم، پتاسیم 713.8 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید