اسموتی انبه و بادام

میوه های یخ زده این اسموتی به آن بافت خوشایند خامه ای می دهد.

اسموتی انبه و بادام

مواد اولیه

  • انبه خرد شده یخ زده: 1/2 لیوان

  • ماست یونانی: 1/2 لیوان

  • موز یخ زده: 1/4 لیوان

  • شیر یا شیربادام: 1/4 لیوان

  • بادام بدون نمک: 5 قاشق غذاخوری

  • پودر دارچین: 1/8 قاشق چایخوری

  • توت فرنگی: 1/4 لیوان

  • عسل: ½ قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • انبه، ماست، موز، شیر و 3 قاشق غذاخوری بادام به همراه دارچین را در مخلوط کن کاملا له کنید.

  • اسموتی را در ظرف سرو بریزید و روی آن توت فرنگی و باقیمانده بادام و عسل بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مواد برای تهیه یک و یک سوم لیوان کافیست. به ازای هر نفر (دو سوم لیوان): انرژی 225 کالری، پروتئین 10.5 گرم، کربوهیدرات 22.5 گرم، فیبر رژیمی 4.6 گرم، قند 14.8 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 415 واحد، ویتامین سی 18 میلی گرم، فولات 23 میکروگرم، کلسیم 189 میلی گرم، آهن 1.2 میلی گرم، منیزیم 75 میلی گرم، سدیم 42.5 میلی گرم، پتاسیم 340 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید