اسفناج و بلغور

یک پیش غذا یا شام سبک پرفیبر

متعلق به دسته های

اسفناج و بلغور

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بلغور: یک و نیم لیوان
  • اسفناج خردشده: 1 و نیم لیوان
  • پیاز بزرگ خردشده: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • پودر زیره: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • پاپریکا: نیم قاشق چایخوری
  • برگ نعنا تازه: 10 عدد
  • گردو خردشده: کمی (اختیاری)
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • بلغور را بشورید و آبکش کنید.
  • ظرفی را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • روغن، پیاز و سیر را اضافه کنید.
  • زیره، زردچوبه و پاپریکا را بیفزایید و هم بزنید.
  • دو تا سه قاشق غذاخوری آب بریزید و باز هم بزنید.
  • سپس بلغور شسته شده و اسفناج را اضافه کنید.
  • به اندازه ای آب اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.
  • نمک و فلفل بریزید.
  • در ظرف را بگذارید، دما را کاهش دهید و اجازه دهید بپزد.
  • اگر نیاز بود آب بیشتری اضافه کنید.
  • در مراحل آخر پخت، نعنا تازه اضافه کنید.

نکات

می توانید در زمان سرو مقداری گردو روی آن بریزید و گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 3 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 364 کالری، پروتئین 13.2 گرم، کربوهیدرات 63.6 گرم، فیبر رژیمی 17.2 گرم، چربی 9.6 گرم، ویتامین آ 9903 واحد، ویتامین سی 9.9 میلی گرم، فولات 148 میکروگرم، کلسیم 156میلی گرم، آهن 4.4 میلی گرم، منیزیم 193 میلی گرم، پتاسیم 718 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید