یک و نیم قاشق چایخوری روغن را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید.
پیازچه را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
آلبالو، و خردل را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
سرکه را هم بریزید و بگذارید بجوشد.
بپزید تا مخلوط به نصف کاهش یابد، حدود 5 دقیقه.
سپس از روی حرارت بردارید و کره، عسل و ترخون را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا گرم بماند.
دانه های رازیانه، دانه فلفل و فلفل قرمز خرد شده را در آسیاب ادویه یا با هاون آسیاب کنید. این مخلوط و 1/8 قاشق چایخوری نمک را روی استیک بپاشید.
یک و نیم قاشق چایخوری روغن باقیمانده را در یک تابه متوسط روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
استیک را در روغن تفت دهید و گاهی آن را برگردانید، گاهی اوقات ورق بزنید، تا زمانی که یک دماسنج آشپزی که در ضخیم ترین قسمت آن قرار داده شده، دمای 52 درجه سانتیگراد را نشا دهد.
استیک را به یک تخته برش تمیز منتقل کنید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند.
1/8 قاشق چایخوری نمک باقی مانده را روی استیک بریزید و برش بزنید.
با سس سرو کنید و در صورت تمایل با ترخون بیشتری تزیین کنید.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر (85 گرم استیک و دو نیم قاشق غذاخوری سس): انرژی 349 کالری، کربوهیدرات 16 گرم، فیبر 2 گرم، قند 11 گرم، پروتئین 25 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 89 میلی گرم، ویتامین آ 710 واحد، سیدم 471 میلی گرم، پتاسیم 513 میلی گرم