استیک با سس آلبالو

یک شام عالی در فصل آلبالو

متعلق به دسته های

یک شام عالی در فصل آلبالو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خردشده متوسز: 1 عدد
  • آلبالو بدون هسته: 1/2 لیوان
  • سس خردل: 2 قاشق چایخوری
  • سرکه قرمز: 1/2 لیوان
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • عسل: 2 قاشق چایخوری
  • ترخون تازه خردشده: 1 قاشق چایخوری
  • تخم رازیانه: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: کمی
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • استیک: 225 گرم

دستور تهیه

  • یک و نیم قاشق چایخوری روغن را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  • پیازچه را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
  • آلبالو، و خردل را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید.
  • سرکه را هم بریزید و بگذارید بجوشد.
  • بپزید تا مخلوط به نصف کاهش یابد، حدود 5 دقیقه.
  • سپس از روی حرارت بردارید و کره، عسل و ترخون را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا گرم بماند.
  • دانه های رازیانه، دانه فلفل و فلفل قرمز خرد شده را در آسیاب ادویه یا با هاون آسیاب کنید. این مخلوط و 1/8 قاشق چایخوری نمک را روی استیک بپاشید.
  • یک و نیم قاشق چایخوری روغن باقیمانده را در یک تابه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
  • استیک را در روغن تفت دهید و گاهی آن را برگردانید، گاهی اوقات ورق بزنید، تا زمانی که یک دماسنج آشپزی که در ضخیم ترین قسمت آن قرار داده شده، دمای 52 درجه سانتیگراد را نشا دهد.
  • استیک را به یک تخته برش تمیز منتقل کنید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند.
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک باقی مانده را روی استیک بریزید و برش بزنید.
  • با سس سرو کنید و در صورت تمایل با ترخون بیشتری تزیین کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر (85 گرم استیک و دو نیم قاشق غذاخوری سس): انرژی 349 کالری، کربوهیدرات 16 گرم، فیبر 2 گرم، قند 11 گرم، پروتئین 25 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 89 میلی گرم، ویتامین آ 710 واحد، سیدم 471 میلی گرم، پتاسیم 513 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید