صفحه اصلی » چاشنی » ادویه گرام ماسالا
این ادویه هندی عطر و طعم دلپذیی به همه غذاها بخصوص غذاهای گوشتی می دهد.
متعلق به دسته های
پودر زیره: 1 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز: 1 و نیم قاشق چایخوری
پودر هل: 1 و نیم قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: 1 و نیم قاشق چایخوری
پودر دارچین: 1 قاشق غذاخوری
پودر میخک: 1/2 قاشق چایخوری
جوزهندی: 1/2 قاشق چایخوری
همه مواد را مخلوط کرده و در یک ظرف دربسته در جای خشک نگهداری کنید.
قطعا اگر همه ادویه ها را آسیاب نشده تهیه کرده و همه را با هم آسیاب کنید کیفیت بهتری خواهید داشت.
این ادویه برای همه غذاها قابل استفاده است.
منبع: