ادویه کاجون

این ادویه برای انواع گوشت قرمز، گوشت سفید و سبزیجات مناسب است و طعم خوشایندی به غذا می دهد.

متعلق به دسته های

  • چاشنی
ادویه کاجون

مواد اولیه

  •  پاپریکا: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • پودر پونه کوهی: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: 2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: 1 تا 2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • همه ادویه ها را مخلوط کرده و در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

نکات

این ادویه در یک ظرف در بسته تا یکسال قابل نگهداری است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید