ادویه اسپانیایی

ادویه عالی برای مرغ، سیب زمینی، غذاهای دریایی و سبزیجات

متعلق به دسته های

  • چاشنی
ادویه اسپانیایی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پاپریکا: 1/4 لیوان
  • پودر زیره: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل سیاه: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: 1 و نیم قاشق چایخوری

دستور تهیه

پاپریکا، زیره، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در یک ظرف شیشه ای مخلوط کنید.

نکات

این ادویه را می توانید تا 6 ماه در یخچال نگه داری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 5 قاشق چایخوری ادویه کافیست. به ازای هر قاشق چایخوری: انرژی 28 کالری، پروتئین 4/1 گرم، فیبر رژیمی 2.6 گرم، قند 0.7 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید