ران مرغ کوچک: 4 عدد یا ران مرغ بزرگ بدون پوست: 2 عدد
دستور تهیه
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کلم بروکسل ها را از وسط دو نیم کرده و با پیازچه و لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن و 1/4 چایخوری نمک و فلفل بر روی یک کاغذ روغنی مخلوط کنید.
سیر را با چاقو کامل خرد کنید و با 1/4 قاشق چایخوری نمک باقیمانده خوب مخلوط کنید.
مخلوط سیر و نمک را با پاپریکا، آویشن و 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده همراه 1/4 قاشق چایخوری فلفل باقیماده در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. مرغ ها را با این مخلوط کاملا آغشته کنید.
مرغ ها را در سینی فر روی کاغذ روغنی در کنار کلم بروکسل ها بگذارید.
سینی را در فر بگذارید تا زمانی که مرغ ها و کلم ها کاملا پخته شوند.