سالاد هندوانه و ذرت

این سالاد کم کالری، طراوت بخش و سرشار از طعم است.

سالاد هندوانه و ذرت

مواد اولیه

  • هندوانه خرد شده: 2 لیوان

  • خیار خرد شده: 1 عدد متوسط

  • نمک و فلفل: به اندزه لازم

  • ذرت: 3 عدد

  • پیازچه خرد شده: 3 عدد متوسط

  • سرکه سیب: 1 و نیم قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

  • پنیر فتا خرد شده: 60 گرم

  • برگ های ریحان تازه خرد شده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • در یک کاسه، هنوانه، خیار و 1/2 قاشق چایخوری نمک را مخلوط می کنیم. اجازه دهید 30 دقیقه بماند.

  • در یک ظرف دیگر، پیازچه، سرکه، 1/4 قاشق چایخوری نمک و 1/8 قاشق چایخوری فلفل را مخلوط کنید.

  • روغن زیتون را اضافه کنید.

  • یک قابلمه آب را که کمی نمک در آن ریخته اید روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید و ذرت ها را در آن بگذارید تا بپزند.

  • بعد با کمک یک چاقو دانه های ذرت را جدا کنید و آن ها را در ظرف سرکه و پیازچه بریزید.

  • آب موجود در ظرف هندوانه را بیرون بریزید و مخلوط هندوانه را به مخلوط سرکه اضافه کنید.

  • پنیر و ریحان را هم بیفزایید.

  • اجازه دهید 30 دقیقه بماند و بعد سرو کنید.

نکات

می توانید از هر روش دیگری برای پخت ذرت ها استفاده کنید و یا از ذرت کنسرو شده استفاده نمایید.

ارزش غذایی

این سالاد برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 89 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 6 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 4 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 8 میلی گرم، ویتامین آ 455 واحد، ویتامین سی 6.3 میلی گرم، کلسیم 60 میلی گرم، آهن 0.4 میلی گرم، سدیم 302 میلی گرم، پتاسیم 116 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید