صفحه اصلی » https://healthycooking.ir/category/appetizer/ » سالاد » سالاد هندوانه و ذرت
این سالاد کم کالری، طراوت بخش و سرشار از طعم است.
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
کتوژنیک
هندوانه خرد شده: 2 لیوان
خیار خرد شده: 1 عدد متوسط
نمک و فلفل: به اندزه لازم
ذرت: 3 عدد
پیازچه خرد شده: 3 عدد متوسط
سرکه سیب: 1 و نیم قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پنیر فتا خرد شده: 60 گرم
برگ های ریحان تازه خرد شده: 1/4 لیوان
در یک کاسه، هنوانه، خیار و 1/2 قاشق چایخوری نمک را مخلوط می کنیم. اجازه دهید 30 دقیقه بماند.
در یک ظرف دیگر، پیازچه، سرکه، 1/4 قاشق چایخوری نمک و 1/8 قاشق چایخوری فلفل را مخلوط کنید.
روغن زیتون را اضافه کنید.
یک قابلمه آب را که کمی نمک در آن ریخته اید روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید و ذرت ها را در آن بگذارید تا بپزند.
بعد با کمک یک چاقو دانه های ذرت را جدا کنید و آن ها را در ظرف سرکه و پیازچه بریزید.
آب موجود در ظرف هندوانه را بیرون بریزید و مخلوط هندوانه را به مخلوط سرکه اضافه کنید.
پنیر و ریحان را هم بیفزایید.
اجازه دهید 30 دقیقه بماند و بعد سرو کنید.
می توانید از هر روش دیگری برای پخت ذرت ها استفاده کنید و یا از ذرت کنسرو شده استفاده نمایید.
این سالاد برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 89 کالری، پروتئین 2 گرم، کربوهیدرات 6 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 4 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 8 میلی گرم، ویتامین آ 455 واحد، ویتامین سی 6.3 میلی گرم، کلسیم 60 میلی گرم، آهن 0.4 میلی گرم، سدیم 302 میلی گرم، پتاسیم 116 میلی گرم
منبع: