سالاد بلغور و پستو

این سالاد غنی از فیبر را می توانید گرم یا سرد سرو کنید.

متعلق به دسته های

سالاد بلغور و پستو

مواد اولیه

  • گردو نیم شده: 1/2 لیوان

  • بلغور: 1 لیوان

  • پستو ریحان: 1/3 لیوان (برای طرز تهیه پستو کلیک کنید)

  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/2 لیوان

  • کنگر پخته خرد شده: 1 لیوان

  • گوجه گیلاسی خرد شده: 1 لیوان

دستور تهیه

  • فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. گردوها را روی سینی فر گذاشته و در فر به مدت 8 دقیقه تست کنید. بعد بگذارید سرد شود.

  • در همین حال، بلغور را با 3 لیوان آب مخلوط کنید. بگذارید بجوش آید. سپس دما را کاهش داده و اجازه دهید بلغورها بپزند.

  • بلغورها  را آبکش کنید. و به ظرف دیگری انتقال دهید تا سرد شود.

  • پستو را با بلغور مخلوط کنید.

  • پنیر پارمسان، کنگر، گوجه و گردو تست شده را بیفزایید.

  • نمک و فلفل بزنید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 288 کالری، پروتئین 9 گرم، کربوهیدرات 33 گرم، فیبر رژیمی 8 گرم، قند 2 گرم، چربی 14 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 8 میلی گرم، ویتامین آ 557 واحد، کلسیم 133 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 586 میلی گرم، پتاسیم 196 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید