صفحه اصلی » https://healthycooking.ir/category/appetizer/ » سالاد » سالاد بلغور و پستو
این سالاد غنی از فیبر را می توانید گرم یا سرد سرو کنید.
متعلق به دسته های
دیابت
گیاهخواری
گردو نیم شده: 1/2 لیوان
بلغور: 1 لیوان
پستو ریحان: 1/3 لیوان (برای طرز تهیه پستو کلیک کنید)
پنیر پارمسان رنده شده: 1/2 لیوان
کنگر پخته خرد شده: 1 لیوان
گوجه گیلاسی خرد شده: 1 لیوان
فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. گردوها را روی سینی فر گذاشته و در فر به مدت 8 دقیقه تست کنید. بعد بگذارید سرد شود.
در همین حال، بلغور را با 3 لیوان آب مخلوط کنید. بگذارید بجوش آید. سپس دما را کاهش داده و اجازه دهید بلغورها بپزند.
بلغورها را آبکش کنید. و به ظرف دیگری انتقال دهید تا سرد شود.
پستو را با بلغور مخلوط کنید.
پنیر پارمسان، کنگر، گوجه و گردو تست شده را بیفزایید.
نمک و فلفل بزنید.
—–
این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 288 کالری، پروتئین 9 گرم، کربوهیدرات 33 گرم، فیبر رژیمی 8 گرم، قند 2 گرم، چربی 14 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 8 میلی گرم، ویتامین آ 557 واحد، کلسیم 133 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 586 میلی گرم، پتاسیم 196 میلی گرم
منبع: